Lifting de gât

Chirurgie Estetică

Zona gâtului este una dintre cele mai expuse procesului de îmbătrânire, deseori primele semne de îmbătrânire apărând la gat. Pielea lipsită de fermitate și depunerile inestetice de grăsime la acest nivel fac ca intervențiile chirurgicale și de remodelare din aceasta zona să fie din ce în ce mai solicitate.

Care sunt intervențiile recomandate pentru liftingul la nivelul gâtului?

Cele mai recomandate intervenții pentru a îndepărta grăsimea și pielea în exces de la nivelul gâtului sunt:

  • Cervicoplastia - intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, care îndepărtează radical pielea și grăsimea, dar care lasă cicatrici și are nevoie de perioada de recuperare de 10-14 zile.
  • Lipoaspiratia laser a gâtului și conturului mandibular ALLURA - o interventie minim chirurgicala, care îndepărtează cu ajutorul laserului grăsimea și, tot cu ajutorul laserului, contracta pielea, remodeland conturul mandibular. Aceasta intervenție se face cu anestezie locală, iar recuperarea este rapida, a doua zi pacientul putând sa reintre în mediul social.

Lifting-ul chirurgical de gât (cervicoplastia) este o intervenție chirurgicala care se poate realiza împreună sau separat de liftingul facial. Aceasta intervenție poate îndepărta:

  • Bărbia dubla
  • Excesul de piele din zona gâtului
  • Excesul de grăsime de la nivelul conturului mandibulă (în combinație cu lipoaspiratia)

Liftingul de gât prin intervenție chirurgicală presupune anestezie generală, iar pacientul trebuie sa fie conștient de existenta unor cicatrici postoperatorii. Acestea se vor afla în cele mai multe cazuri atât sub barbie, cât și în spatele urechii, deoarece va fi probabil nevoie și de a accesa un mușchi de la nivelul gâtului, denumit platysma.

Cicatricile postoperatorii pot fi vizibile mult timp, în funcție de pielea fiecărui pacient în parte. Recuperarea după lifting-ul de gât este de durata, de obicei pacienții se reîntorc în mediul social după 10-14 zile, timp în care le este recomandata purtarea unui corset. Postoperator, pot exista tumefacții, echimoze, senzații de furnicături, amorțeli, etc, care se vor remite în timp.

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!