O ilustrație care sugerează conturul unor buze

Dermatologie

Pielea este cel mai mare organ al corpului. Aceasta poate spune multe despre sănătatea noastră și despre cât de echilibrați suntem. Este învelișul nostru este cel care ne protejează de agresiunile externe zilnice și ne menține interiorul în siguranță. Pe parcursul vieții, pielea noastră suferă modificări cauzate de dezechilibrul hormonal, de mediu sau de diverse probleme de sănătate. Vă putem ajuta cu citirea și înțelegerea mesajelor pe care pielea dumneavoastră încearcă să vi le transmită, identificarea nevoilor și construirea un regim personalizat de îngrijire a pielii, precum și a unui plan de proceduri care să răspundă tuturor ingrijorarilor dumneavoastra. O singură piele aveți, simtiți-va confortabil în ea

Rita

Dr. Rita Sadki

Este specializată în dermatologie, venerologie, dermato-cosmetică și medicină anti-aging. A absolvit ca specialist la Universitatea “Carol Davila” din București. Interesul ei pentru estetică și reconstrucție s-a manifestat încă de la începutul studiilor, participând la numeroase evenimente și asistând la procedurile unor medici specialiști cunoscuți în domeniu.

Dr. Sadki deține mai multe diplome care îi atestă experiența în tehnici de peeling, injecții cu acid hialuronic, mezoterapie, laser, neurotoxine, microneedling și terapii cu radiofrecvență. De asemenea a urmat cursuri de pregatire pentru DIU la Universitatii Paris-Descartes în domeniul tehnicilor de injectare pentru rejuvenare, corecție și întinerire, precum și cu lasere vasculare, ablative, pigmentare și tehnici neinvazive de întinerire a pielii.