Liftingul de brațe BRAVE

Lipoaspirație laser

Înaintarea în vârstă presupune și modificări ale pielii de la nivelul brațului. După vârsta de 40 de ani, fermitatea acesteia scade, apărând aspectul de piele lăsată în partea superioară a brațului. Liftingul de brațe BRAVE este o intervenție minim chirurgicală, prin care se elimină excesul de piele și depozitele de grăsime, cu ajutorul laserului cu sistem dual de lungimi de unda, fără a lasă cicatrici în urmă și fără anestezie generală, lăsând partea superioară a brațelor cu un aspect mai plăcut și contur tineresc.

Zona în care se realizează liftingul de brațe

Cui îi este adresat liftingul de brațe?

Liftingul de brațe BRAVE este indicat tuturor personelor care își doresc îmbunătățirea aspectului brațelor, îndepărtarea pielii lăsate și a grăsimii, dar și a pielii în exces. Și în special persoanelor care nu doresc nici cicatrici mari și inestetice, nici anestezie generală și nici recuperare lungă postoperatorie. Livingul de brațe BRAVE se adresează atât pacienților supraponderali, cât și pacienților cu greutate normală, care au nevoie doar de o remodelare mică a pielii de la acest nivel. Majoritatea pacienților care solicită o astfel de intervenție sunt pacienți supraponderali care au urmat o dietă prin care au pierdut în greutate și au reușit o stabilizare a acesteia.

Brațele unei balerine

Mulți dintre pacienți se plâng că brațele lor se simt și arată că „niște aripi de liliac”. În general, o piele flască cu aspect neplăcut apare la persoanele trecute de vârsta de 40 de ani, la cele care au slăbit rapid sau la persoanele care au suferit o scădere în masă musculară, fie datorită unor afecțiuni, fie datorită întreruperii exercițiului fizic.

Cum se realizează procedura de lipoaspirație la nivelul brațelor?

Lipoaspiratia laser BRAVE se realizează cu anestezie locală, accesul către grăsimea în exces și pielea lăsată facandu-se printr-o mică incizie, de 1-2 mm, care nu va lasă în urmă nicio cicatrice. Nu există durere în timpul intervenției, iar rezultatul obținut este permanent!

Beneficiul enorm al acestei intervenții este că laserul facilitează atât dizolvarea grăsimii, cât și contracția puternică a fibrei elastice, iar prin regenerarea pielii produsă de laserul cu sistem dual de lungimi de undă, pielea va avea o cu totul altă fermitate, fiind lipsită după intervenție de aspectul lăsat și inestetic.

Intervenția constă în mai mulți timpi operatori:

  • infiltrarea nedureroasa a tesulului cu anestezic,
  • dizolvarea grăsimii prin laser,
  • aspirarea blândă grăsimii dizolvate cu canule subțiri
  • și, ultima etapă, creșterea fermității pielii cu ajutorul laserului princontracția puternică a fibrelor elastice și regenerarea pielii prin stimularea puternică a fibroblastului direct la nivelul dermului.

Intervenția durează între 1-2 ore, iar recuperarea după intervenție este imediată.

Care sunt recomandările preoperatorii?

Pacienților fumători li se recomandă oprirea acestuia cu cel puțin câteva săptămâni înaintea intervenției. Fumatul poate afecta capacitatea de vindecare. Anumite medicamente care cresc riscul de sângerare, cum ar fi aspirina sau alte medicamente antiinflamatorii nonsteroidiene, vitamina E sau tratamentele homeopate trebuie să fie întrerupte înainte de intervenția chirurgicală.

Care sunt îngrijirile postoperatorii?

Brațele unei balerine

După intervenția de lifting de brațe BRAVE nu este necesară spitalizare, pacientul putând merge acasă imediat, iar reintegrarea socială este rapidă. Se vor prescrie medicamente antiinflamatorii și antibiotice și este recomandat să să purtați o fașă elastică, pentru a preveni deformările din zona operată, dar și anumite complicații care pot apărea:, seroame, edeme. Masajul este indicat după 2 săptămâni.

Observații: Rezultatul după intervențiile de lipoaspirație laser se poate observa și după 1-2 săptămâni post operator, fiind mai evident după 2-6 luni, timp de care are nevoie pielea pentru regenerare și contracție. Vârsta, modificările hormonale, menopauza, nivelul estrogenilor, gradul de hidratare și calitatea pielii fiecărui pacient pot influența rezultatul obținut, astfel încât, gradul de contracție și de creștere a fermității pielii pot să fie diferite de la un pacient la altul.

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!