Tratament pentru fermitatea pielii — Endymed 3DEEP Pro

Remodelare Corporală

Aparatul EndyMed 3DEEP PRO, aprobat FDA, vine cu un nou concept implementat de compania EndyMed din Israel.

Tehnologia 3DEEP™ este un procedeu de tratament multi-sursă al pielii. Cu ajutorul ultimei generații de radio-frecvență, tratamentul este mai sigur și mai eficient ca oricând. 3DEEP reprezintă cea mai recentă evoluție în ceea ce privește tratamentele cu RF și vacuum, care folosește surse multiple de energie, împreună cu un soft complex pentru a controla frecvența energiei la nivelul electrozilor aplicatorilor de tratament. Acest tip de tratament pentru fermitatea pielii permite penetrarea uniformă și în adâncime a energiei, fără a afecta epidermul superior.

Dana - aparatul EndyMed

Indicațiile EndyMed 3DEEP PRO

  • Tratamentul celulitei de grad 1-2
  • Tratamentele de tonifiere și reconturare nonablativa pentru față, gât și decolteu, cicatrici acneice și vergeturi.
  • Drenaj limfatic
  • Reducerea ridurilor fine și pentru mai mult tonus și fermitate a pielii
  • Stimulează producția naturală de colagen

Tratamentul cu EndyMed 3DEEP PRO este recomandat după ProLipo Plus și CelluSmooth deoarece facilitează drenajul limfatic, recuperarea postoperatorie și realizează o uniformizare a conturului corpului.

Care sunt avantajele tehnologiei 3DEEP?

Fiind o soluție extrem de eficientă pentru multe probleme de natură estetică, tehnologia 3DEEP are avantajul de a se baza pe rezultate dovedite științific specialiști de renume mondial. Această tehnologie patentată reactivează și regenerează colagenul, îmbunătățind aspectul celulitei și restructurând pielea.

Radio-frecvența este o tehnologie prin intermediul căreia colagenul și elastina sunt stimulate la nivelul dermului, prin încălzire, rezultând astfel o piele cu un aspect mai tonifiat.

Tratamentul pentru fermitatea pielii nu este condiționat de culoarea pielii, putand a se realiza în orice anotimp.

Tehnologia 3DEEP este eficientă pentru majoritatea zonelor corpului.

În timpul studiilor noastre am descoperit că zone diferite ale corpului necesită parametri diferiți pentru setările energetice. Am creat mai multe programe personalizate pentru diferite zone ale corpului. Aplicatoarele de tratament pentru fermitatea pielii asigură eficiență maximă indiferent de zona adresată. În timpul procedurii, straturile adânci ale pielii sunt încălzite treptat, în timp ce temperatura la nivelul pielii rămâne stabilă, în jurul valorii de 41-45° C (echivalentul unui duș fierbinte), în timp ce în profunzimea pielii temperatura poate depăși 50-50° C. În funcție de mărimea zonei tratate, tratamentul poate dura între 30-45 minute.

Profunzimea intensității RF poate fi peste 30mm, penetrând astfel dermul ajungând la hipoderm (locul instalării celulelor adipoase). Tehnologia 3DEEP oferă un masaj relaxant ce transmite pacienților o stare de bine, ajutând totodată la o mai bună irigare a pielii și la activarea lipolizei. După tratament vă puteți relua imediat programul normal. S-ar putea să observați o ușoară roșeață pe zona tratată, însă aceasta dispare de regulă în următoarele două ore.

Ce presupune intervenția cu EndyMed 3DEEP PRO?

Numărul de ședințe va fi stabilit în urma unui diagnostic. De obicei, este vorba de o serie de 6 tratamente efectuate la un interval de 4-7 zile unul de celălalt. Veți putea observa îmbunătățiri vizibile la nivelul pielii începând cu cel de-al doilea tratament. Printre rezultatele imediat observabile ale tratamentului pentru fermitatea pielii se numără:

  • activarea circulației sanguine și limfatice ce duce la o îmbunătățire a texturii pielii;
  • un contur mai fin;
  • activarea metabolismului;
  • reducerea laxității țesutului.

Îmbunătățirile graduale vor continua chiar și după terminarea tratamentelor, datorită colagenului nou.

Tehnologia 3DEEP

Tehnologia 3DEEP este revoluționară în ceea ce privește tratamentele cu radio-frecvență deoarece oferă o abordare multiplă ce asigură un flux constant și focusat al energiei. Prezența celor 6 poli determină o penetrare profundă a RF, caracteristică ce diferențiază EndyMed de celelalte aparate. Astfel, zona propusă poate fi tratată fără a afecta zonele adiacente, iar fluxul controlat elimină nevoia de răcire a tegumentului. Este eliminat și timpul de recuperare împreună cu orice disconfort pentru pacient.

Care sunt contraindicațiile tratamentului pentru fermitatea pielii cu tehnologia 3DEEP?

Hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infecțioase progresive, diabet, cancer, hernie, vene varicoase (se aplică tratamentul în jurul acestora, niciodată direct pe ele), flebită, tromboză, sarcină, alăptare, medicamente anticoagulante, pseudoatrofie (injecții cu cortizon), proteze metalice, tulburări grave de coagulare a sângelui.

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!