Potenza - Triple Collagen Boost

Remodelare Corporală

POTENZA FUSION GLOW reprezintă noul standard la nivel mondial în radiofrecvența fracționată cu microneedling, fiind primul sistem de microneedling aprobat de FDA care combină în același tratament rafiofrecventa mono sau bipolară de 1 sau 2 MHz.

Potenza acționează în sistem dual de acțiune, făcând din acest aparat complex un tratament revoluționar de stimulare maximală a procesului natural de regenerare a structurii de colagen și elastină a pielii la nivelul întregului corp.

Cu Potenza se pot realiza multiple tipuri de tratament, destinate fiecărei zone a corpului, fiind un aparat foarte versatil.

Prin puterea de a introduce substanțe active direct în dermul profund, poate să crească capacitatea acestora de a fi absorbite cu 67%. Acest tratament se numește FUSION GLOW.

O femeie în costum de baie

Rezultatele după Potenza sunt persistente, putând dura până la 5 ani, în funcție de rata individuală de îmbătrânire a pielii.

Indicatiie Potenza

Potenza oferă soluții personalizate de revitalizare cutanată în toate straturile, pornind de la nivelul grăsimii subdermice, până la derm și epiderm. Rezultatele Potenza Fusion Glow sunt fabuloase:

 • Diminuarea și estomparea celulitei și a pielii vălurite
 • Imbunătățirea calității pielii
 • Estomparea ridurilor fine
 • Micșorarea porilor
 • Ameliorarea cicatricilor postacnee
 • Estomparea vergeturilor
 • Îndepărtarea petelor pigmentare și melasei
 • Tratamentul transpirației excesive (hiperhidroză)
 • Piele netedă, fină, strălucitoare

Potenza Fusion Glow actionează la nivelul întregului corp: față și gât, ridurile din jurul ochilor, pleoapa inferioară, obraz superior, obraz inferior, pielea din jurul buzei superioară și inferioară, bărbie, nas, regiunea mandibulare, decolteu, genunchi, coate, abdomen.

Versatilitatea Microneedling-ului de la Potenza este de neegalat

Aparatul Potenza

Potenza oferă:

 • cea mai completă remodelare a pielii în toate straturile ei, inclusiv remodelare adipoasă subdermica,
 • regenerare și reconturare fracționata a pielii atât la nivelul feței cât și a corpului și
 • acționează pe orice zonă a corpului și pe orice tip de piele.

Potenza personalizează tratamentul și aduce multe beneficii în plus pentru pacient:

 • disconfort minim,
 • recuperare rapidă și eficientă
 • tripa de stimulare a colagenului.

Eficiența acestui echipament derivă din cele 4 moduri de lucru, care pot fi combinate în aceeași ședință, astfel încât să putem oferi pacienților soluții personalizate pentru orice tip de piele, pe tot parcursul anului și cu perioadă minimă de recuperare.

Cum acționează Potenza

Energia RF este eliberată prin microace ultrafine și atraumatice, care descarcă RF pe toată lungimea lor, nu doar în vârful acestora, așa cum celelalte aparate o realizează, în mod insuficient. Astfel, contracția pielii prin coagularea țesuturilor moi și stimularea producției de colagen și elastină sunt maximale. Deoarece energia este eliberată profund, rezultatele sunt mult mai rapide, mai evidente și de excepție.

Potenza operează 4 protocoale unice de terapie cu efect combinat de: de regenerare, de refacere și de restructurare a matricei de colagen și elastină, dar și de lipoliza acolo unde este nevoie, fapt care permite medicului specialist să întocmească programe personalizate de tratament, urmărind nevoile specifice ale fiecărui pacient în parte. Potenza tratează o arie largă de condiții medicale ale pielii atât la nivel superficial, cât și în profunzime.

Acțiunea tratamentului este continuă, energia lucrează în timp și după efectuarea propriu-zisă a terapiei, fibrele de colagen și elastină urmând un proces continuu de regenerare.

Potenza Fusion Glow are o incredibilă adaptabilitate în crearea protocolului în funcție de dorințele pacienților. Tips-urile (acele ultrafine) care eliberează energia în piele sunt de patru tipuri, operând în mod motorizat și computerizat prin două moduri: Tehnologia Tiger-Tip și Tehnologia Fusion-tip.

Care este diferența dintre Tips-urile Insulated și Semi-Insulated?

Toate acele ultrafine cu care lucrează Potenza sunt acoperite cu aur în porțiunea neizolată.

Versatilitatea Potenza derivă și din opțiunile acelor ultrafine (formă, densitate, etc), care pot acționa atât superficial, cât și la adâncimi variate:

Insulated (izolate)

Acționează doar prin vârful lor și sunt recomandate pentru tratamentele de revitalizare, cu targhetare precisă, adâncime selectabilă, fără a afecta suprafață pielii.

Tip-ul Insulated

Semi-insulated (semi-izolate)

Acționează pe mai multe niveluri ale acelor ultrafine semi-izolate și tratează toate straturile pielii în același timp, la o singură inserție a lor. Acestea sunt folosite pentru creșterea fermității din profunzime spre suprafața pielii.

Tip-ul Semi-insulated

Fusion Tip

Aduce în plus beneficiul de infuzare cu radiofrecvență a substanțelor active și a serurilor, cu rezultat net superior oricărei alte metode de introducere în piele a serurilor și principiilor activi.

Tip-ul Fusion

Tip-ul Semi-insulated

Daca până acum procentul substanțelor active absorbite în piele era de 1-5%, fiind insuficientă acțiunea lor, de acum, Fusion Tip oferă beneficiul că 67% din substanțele active infuzabile să fie transportate în staturile profunde ale pielii, pacienții putând opta pentru diverse cocktailuri active, potrivite doritelor fiecăruia.

Fusion Tip funcționează printr-o cameră de aer dublă, care captează și eliberează aerul spre piele, cu fiecare puls, determinând pătrunderea foarte crescută a substanțelor active în piele.

O femeie privește spre aparat

AC Tip

Tratamentul care utilizează un singur ac ultrafin, pentru a atinge precis zonele țintite de tratament: pete, cicatrici, acnee, etc. Penetrabilitatea RF prin AC Tip este variabilă, iar energia este eliberată țintit pentru maximum de rezultat.

O femeie privește spre aparat

Contraindicații

Contraindicațiile Potenza Fusion Glow sunt contraindicații generale ale tratamentelor cu radiofrecvență: eczeme, keratoza actinica, herpes, stimulator cardiac, hemofilie, afecțiuni cronice ale pielii.

Protocol de tratament Potenza Fusion Glow

Înainte de tratamentul cu microneedling cu radiofrecvență Potenza se va aplica o cremă anestezică pentru 30 minute. În timpul tratamentului, disconfortul este minim sau absent, eliminând durerea care apare la alte intervenții RF.

Recomandari înainte de tratament:

 • Hidratati-vă foarte bine înainte de a începe ședința Potenza
 • Evitati alcoolul în seara dinaintea tratamentului

Efectele imediate după tratament sunt inrosirea și/sau ușoară edematiere a pielii de scurta durata a zonei tratate, care dispar în câteva ore, uneori câteva zile. Pot exista cruste miniaturale în primele zile, care nu trebuie îndepărtate prin frecare, pentru a evita deteriorarea pielii.

Recomandari după tratament:

 • Protecție solară cu SPF 50+
 • Nu traumatizați zona tratata prin frecare

De câte tratamente Potenza RF Microneedling sunt necesare?

Pentru rezultate optime, probabil că veți avea nevoie de o serie inițială de 3-4 patru tratamente, la o lună distanță.

Cand apar primele rezultate?

Chiar dacă efectele după Potenza se văd și imediat după prima ședința, este nevoie de câteva săptămâni pentru ca organismul să înceapă să reînnoiască și să producă nou colagen și elastină. Așadar, efectele vizibile imediate se vor accentua mult în săptămânile care urmează după tratamente.

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!